Privacy Statement

Sepaniak Design, gevestigd aan Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.sepaniakdesign.nl/
Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum
0455114079
Sepaniak Design is de Functionaris Gegevensbescherming van Sepaniak Design Hij/zij is te bereiken via info@sepaniakdesign.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Sepaniak Design verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sepaniakdesign.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Sepaniak Design verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Sepaniak Design analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Sepaniak Design neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sepaniak Design) tussen zit. Sepaniak Design gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

n.v.t.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Sepaniak Design bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn 1 jaar> Reden: om u te kunnen bereiken mocht dit nodig zijn
Personalia > Bewaartermijn 1 jaar> Reden: om u te kunnen bereiken mocht dit nodig zijn
Adres > Bewaartermijn 1 jaar> Reden: om u te kunnen bereiken mocht dit nodig zijn

Delen van persoonsgegevens met derden

Sepaniak Design verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sepaniak Design blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Sepaniak Design gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@sepaniakdesign.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Sepaniak Design zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Sepaniak Design wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Sepaniak Design neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@sepaniakdesign.nl

Tom

Geïnteresseerd?

U heeft belangstelling in ons aanbod binnen de beletteringen? Stel hieronder uw vraag en wij nemen contact met u op!

Contact Info

  • Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum
  • 045 511 40 79
  • info@sepaniakdesign.nl
Erik

Geïnteresseerd?

U heeft belangstelling in ons aanbod binnen de beletteringen? Stel hieronder uw vraag en wij nemen contact met u op!

Contact Info

  • Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum
  • 045 511 40 79
  • info@sepaniakdesign.nl
Roy

Geïnteresseerd?

U heeft belangstelling in ons aanbod binnen de beletteringen? Stel hieronder uw vraag en wij nemen contact met u op!

Contact Info

  • Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum
  • 045 511 40 79
  • info@sepaniakdesign.nl
DJ

Geïnteresseerd?

U heeft belangstelling in ons aanbod binnen de beletteringen? Stel hieronder uw vraag en wij nemen contact met u op!

Contact Info

  • Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum
  • 045 511 40 79
  • info@sepaniakdesign.nl
Lorna

Geïnteresseerd?

U heeft belangstelling in ons aanbod binnen de beletteringen? Stel hieronder uw vraag en wij nemen contact met u op!

Contact Info

  • Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum
  • 045 511 40 79
  • info@sepaniakdesign.nl
Tommy

Geïnteresseerd?

U heeft belangstelling in ons aanbod binnen de beletteringen? Stel hieronder uw vraag en wij nemen contact met u op!

Contact Info

  • Bouwbergstraat 104, 6442 PD Brunssum
  • 045 511 40 79
  • info@sepaniakdesign.nl